Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκλεισε το Mega - Δείτε τη στιγμή που έπεσε το «μαύρο»

Με δάκρυα στα μάτια οι εργαζόμενοι 
Τέλος εποχής για την ιδιωτική τηλεόραση, τέλος εποχής για το κανάλι Mega μιας και κατά τη διάρκεια της νύχτας έκλεισε. Ήταν 20 Νοεμβρίου του 1989 όταν το σήμα του εμφανίστηκε για πρώτη στους τηλεοπτικούς δέκτες. Ειδήσεις, εκπομπές και σειρές που το
κοινό αγάπησε με εξαιρετικά υψηλή τηλεθέαση, όπως τα ιστορικά νούμερα που έκανε για παράδειγμα το Ψίθυροι καρδιάς, οι Απαράδεκτοι, οι Τρεις Χάριτες, η Dolce Vita, το Δις Εξαμαρτείν, οι Δυο Ξένοι, Στο Παρά Πέντε, οι Αυθαίρετοι, η Αναστασία, το Λόγω Τιμής, το Νησί. Λίγο στις 02:08:36 και κατά τη διάρκεια του ιστορικού σήριαλ «Απαράδεκτοι» η οθόνη μαύρισε, σ' έναν διάλογο του Βλάσση Μπονάτσου με τη Ρένια Λουιζίδου. Πλέον το Mega θα «παίζει» μόνο μέσα από τις συνδρομητικές πλατφόρμες και συγκεκριμένα από τη συχνότητα 984 της ΝΟVΑ και 106 της Cosmote TV. Δείτε τη συγκεκριμένη στιγμή:



Με δάκρυα στα μάτια υποδέχθηκαν οι εργαζόμενοι στο control του Mega το «μαύρο»

Στις 12 τα μεσάνυχτα οι τεχνικοί έβαλαν στις οθόνες ένα ρολόι που ουσιαστικά μετρούσε τα τελευταία λεπτά του Mega στον τηλεοπτικό αέρα και ένα τρέιλερ που έλεγε «μετράμε στιγμές». Λίγο μετά προβλήθηκε ένα ακόμη συγκινητικό βίντεο διάρκειας 8 λεπτών, με τις σημαντικότερες στιγμές του προγράμματος του καναλιού. Στις 2:08 τη νύχτα, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει η Digea κατόπιν εντολής του ΕΣΡ, διέκοψε το σήμα. Αρκετοί από τους εναπομείναντες εργαζόμενους τη στιγμή του «μαύρου» ξέσπασαν σε κλάματα.
Το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου για τις τελευταίες στιγμές του τηλεοπτικού σταθμού είναι ιδιαίτερα μεγάλο, κατακλύζοντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυρίως με δηλώσεις συμπαράστασης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι για πολλές ώρες το hastang #mega_telos ήταν το πιο δημοφιλές στο twitter.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ