Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα βρόντηξε και έφυγε ο Τόλκας - Παραιτήθηκε από Γραμματέας του Τομέα Αυτοδιοίκησης του ΚΙΝ.ΑΛ.

Την παραίτησή του από Γραμματέας του Τομέα Αυτοδιοίκησης του Κινήματος Αλλαγής γνωστοποίησε με επιστολή του ο Άγγελος Τόλκας. Ο πρώην υφυπουργός, μετά απ' όσα συνέβησαν σχετικά με την υποψηφιότητά του ως υποψήφιος Περιφερειάρχης, αποχώρησε από τις θεσμικές θέσεις που
κατείχε στο κόμμα. Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτησή του: «Η έως τώρα πολιτική πορεία μου στους κόλπους της δημοκρατικής παράταξης αποδεικνύει πως προτεραιότητά μου αποτελεί η πολιτική, η θεσμική λειτουργία και η δουλειά στο προσκήνιο με ενότητα και πολυφωνία. Με αυτές τις αξίες αδιαπραγμάτευτες υπηρέτησα τον
πολιτικό χώρο μας, το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής, από τις θέσεις του Γραμματέα Παιδείας και Γραμματέα Αυτοδιοίκησης με στόχο να κάνουμε τη δημοκρατική παράταξη πρωταγωνιστή ξανά. Ευθύνη όλων μας είναι να ακολουθούμε στρατηγικές που ενισχύουν την δυναμική και κάνουν ευδιάκριτο το πολιτικό στίγμα του Κινήματος Αλλαγής. 


Με μεγάλη μου απογοήτευση, μια σειρά γεγονότων, που εξήγησα δημόσια κατά τη θεσμική διαδικασία της Θεσσαλονίκης στις 6/10/2018, καθιστούν αδύνατο να συνεχίσω το παραπάνω έργο.

Όπως σας έχω ήδη προαναγγείλει, σας υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Γραμματέα του Τομέα Αυτοδιοίκησης του Κινήματος Αλλαγής και την Επιτροπή Ψηφοδελτίων των τοπικών εκλογών.

Θα συνεχίσω να εργάζομαι για τις αρχές και ιδέες του χώρου μας, την ανανέωση και την ενίσχυση της πολιτικής. Σας ευχαριστώ για την έως σήμερα συνεργασία».

3 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ