Quantcast

http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Πέρασαν στην τελική δεκάδα των καλλιστείων οι δυο Βεροιώτισσες

- Πρώτη σε ψήφους του κοινού η Μπέλλα - Καρδιοχτύπι για Παπαγιάννη που ανακοινώθηκε στο 90' 
Συνεχίζεται μέχρι και αυτή την ώρα η ζωντανή μετάδοση των ελληνικών καλλιστείων, για την ανάδειξη της Star Hellas, Miss Hellas και Miss Young 2018, από το Μακεδονία TV.
Αν και η βραδιά ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση, λόγω τεχνικών προβλημάτων που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία, η μετάδοση ξεκίνησε, με τις 18 φιναλίστ να εμφανίζονται μία - μία, πρώτα με τα μαγιό τους και στη συνέχεια με βραδινές τουαλέτες.
Ανάμεσά τους και οι δυο Βεροιώτισσες καστανές καλλονές, η Ιωάννα Μπέλλα με τον αριθμό 14 και η Αλεξάνδρα Παπαγιάννη με τον αριθμό 15.


Κάτι που σχολιάστηκε από τους τουιτεράδες, που ανέδειξαν το #StarHellas2018 ως πρώτο trend, ήταν ότι στην εμφάνιση της Ιωάννας Μπέλλα με μαγιό, τα sexy tattoo που έχει στα πόδια τους, είχαν... εξαφανιστεί. Ωστόσο, η Ιωάννα φαίνεται να είναι η φιναλίστ που μέχρι στιγμής ξεχωρίζει, αφού όχι μόνο ήταν αυτή που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή στην εμφάνισή της με μαγιό, ήταν και η φιναλίστ που πήρε τις περισσότερες ψήφους από το κοινό και αναδείχθηκε «People Choice Award 2018». 

Πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε και η τελική δεκάδα, που περνάει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, με τις δυο Βεροιώτισσες να φτάνουν ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση ενός τίτλου. Αν και η Ιωάννα Μπέλλα ανακοινώθηκε σχετικά νωρίς, η ανακοίνωση της Αλεξάνδρας Παπαγιάννη μας... καρδιοχτύπησε, καθώς ήταν το τελευταίο όνομα που βγήκε από τα χείλη της παρουσιάστριας Νικολέτας Ράλλη. Ανακουφισμένη αλλά μουδιασμένη από την αγωνία η Αλεξάνδρα, πέρασε μπροστά, ενώ ήταν η πρώτη που μπήκε στη διαδικασία των ερωτήσεων. 



1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ