Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Από τη Μπολόνια στη Βέροια: Επέστρεψε από την «Cersaie 2018» η επιχείρηση «λένος»

Μια από τις πιο σημαντικές και μεγαλύτερες εκθέσεις στον κλάδο των πλακιδίων διεξήχθη πριν από λίγες μέρες στη Μπολόνια της Ιταλίας. Πρόκειται για τη διεθνή έκθεση «Cersaie 2018» κεραμικών πλακιδίων και προϊόντων για την οικοδομή και διακόσμηση μπάνιου. Η επιχείρηση «λένος», όπως
κάθε χρόνο, με σεβασμό στους πελάτες της, παραβρέθηκε, προκειμένου να ενημερωθεί για τις τελευταίες τάσεις στον κλάδο των πλακιδίων και των ειδών υγιεινής, του design και της διακόσμησης. Η φαντασία και η δημιουργικότητα των σχεδιαστών ξεπέρασε και φέτος τα όρια και οι 900 και πλέον εκθέτες παρουσίασαν τις πιο πρόσφατες καινοτομίες στον χώρο, τα τελευταία προϊόντα και τάσεις στον τομέα των κεραμικών και των ειδών υγιεινής.
Οι εκπρόσωποι της επιχείρησης «λένος», είχαν την ευκαιρία να ρίξουν μια ματιά στις νέες προτάσεις των μεγάλων εργοστασίων τα αγοράς αλλά και μέσω των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης και των ομιλιών από αρχιτέκτονες, σχεδιαστές αλλά και αναλυτές τεχνικών και οικονομικών θεμάτων που άπτονται του αντικειμένου της έκθεσης, να ενημερωθούν για σύγχρονες τάσεις, τεχνολογικές εξελίξεις, πορεία οικονομικών μεγεθών που αφορούν τόσο στην Ιταλική βιομηχανία όσο και την διεθνή αγορά και σειρά άλλων εξειδικευμένων θεμάτων. Όπως π.χ., θέματα που άπτονται στην κοπή και εγκατάσταση πλακιδίων μεγάλων διαστάσεων.

Η επιχείρηση «λένος», εντυπωσιασμένη για ακόμα μια χρονιά, επέστρεψε στη Βέροια με ακόμα πιο πρωτοποριακές ιδέες και λύσεις, με νέα προϊόντα και τεχνικές, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Πάρτε μια μικρή γεύση από τις προτάσεις σε πλακίδια και μπάνιο που θα φιλοξενούνται στον εκθεσιακό χώρο του καταστήματος «λένος» στην οδό Πιερίων 137 στη Βέροια.


Διεύθυνση: Πιερίων 137, Βέροια
(έναντι Κωτσόβολου) 
Τηλ. επικοινωνίας: 23310 65450 και 6970985138 
email: lenoschris@gmail.com


















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ