Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπήκε και κοκορέτσι σήμερα στο «Cantina Go»! Σε μερίδα ή σάντουιτς, για περαστικούς ή καθιστούς!

- Σούβλες καθημερινά
- Τετάρτη και Σαββατοκύριακα κοκορέτσι
- Και πλέον τα αυθεντικά λουκάνικα Currywurst Rote Wurst και Thuringer!
Καντίνα με σούβλες; Και σούβλες καθημερινά; Με κεμπάπ και κοκορέτσι; Και τα πάντα από της ώρας; Και όλα και σε σάντουιτς; Και για τους οδηγούς που θέλουν να περάσουν να τα πάρουν; Και για όσους θέλουν να καθίσουν εκεί; Αυτά στη Βέροια μόνο στο νέο «Cantina Go», την πρώτη drive-through καντίνα που «πάρκαρε» στον Περιφερειακό! Και πριν λίγες μέρες... πάρκαραν και τα αυθεντικά λουκάνικα Curry wurst Rote wurst και Thuringer! Αυτά μόνο στο «Cantina Go»!
Το «Cantina Go» έχει περάσει την κατηγορία καντίνα σε άλλη διάσταση, όχι μόνο με τα είδη που προσφέρει, αλλά και με την ευκολία που προσφέρει στο κομμάτι «Παίρνω και φεύγω!». Είσαι περαστικός με το αυτοκίνητο, θέλεις να πάρεις φαγητό για το σπίτι αλλά χωρίς καν να χρειαστεί να παρκάρεις και να κατέβεις; Φτάνεις, σταματάς στο παράθυρο, δίνεις παραγγελία, παραλαμβάνεις από τη θέση του οδηγού... έφυγες!
Θέλεις να πάρεις την παρέα σου, να καθίσεις και να απολαύσεις σούβλες, κρεατικά, μεζέδες, κρύες μπύρες και τσίπουρα; Για εσάς έβγαλε και τραπεζάκια σε πολύ ωραία μπαλκονάκια! Φτάνεις, παρκάρεις άνετα και απολαμβάνεις!

Στο «Cantina Go» θα βρούμε καθημερινά σούβλες, κεμπάπ και ψητά της ώρας και κάθε Τετάρτη και Σαββατοκύριακα κοκορέτσι... Όλα σε μερίδες και σε σάντουιτς από 2€!







Έφαγες και τώρα θέλεις το καφεδάκι σου ή η παραγγελία για την παρέα ή τη δουλειά έχει και καφέ και φαγητό; Με το «Coffee Go - Cantina Go» οι αποστάσεις μηδενίζονται και δε χρειάζεται να σταματάς σε διαφορετικά σημεία, μπες - βγες από το αυτοκίνητο... Σταματάς στο παράθυρο του «Coffee Go», δίνεις παραγγελία καφέ και κάθε είδους ροφήματα, παραλαμβάνεις, συνεχίζεις λίγα μέτρα, σταματάς στο παράθυρο «Cantina Go», δίνεις παραγγελία, παραλαμβάνεις, έφυγες!
Μπορείτε ακόμα αν θέλετε, να τηλεφωνήσετε στο 2331062623 ή 6983224701, να δώσετε την παραγγελία σας και να περάσετε να την παραλάβετε.

Το «Coffee Go - Cantina Go» θα το βρείτε στη Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης
Και στο facebook ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ