Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σκάει «βόμβα μεγατόνων» - Δύο Βεροιώτες στο Nomads

Ένας άντρας και μια γυναίκα
Κεραυνός εν αιθρία έπεσε στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια της Βέροιας, μετά την ξαφνική είδηση ότι δύο πολύ γνωστούς συμπολίτες μας, ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για το εξωτερικό. Ο λόγος φυσικά γιατί θα συμμετάσχουν στο ριάλιτι επιβίωσης «Nomads»
του ΑΝΤ1 που θα πραγματοποιηθεί στην μακρινή Μαγαδασκάρη. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε λίγες ημέρες και οι πληροφορίες αναφέρουν πως στους τελικούς 20 παίκτες που θα επιλεγούν θα ξεχωρίζουν ένας άντρας και μια γυναίκα από τη Βέροια.

Μετά το Next Top Model, τα Καλλιστεία, έρχεται η σειρά ενός νέου τηλεπαιχνιδιού, όπου η πόλη μας θα εκπροσωπηθεί από δύο άτομα. Λέτε, ένας από τους δύο, να είναι ο μεγάλος τυχερός που θα κερδίσει τα 150.000 ευρώ; Ίδωμεν... Μείνετε συντονισμένοι στο veriotis.gr, σε επόμενη ανάρτηση θα σας ενημερώσουμε για όλες τις εξελίξεις και κυρίως τα ονόματα των δύο εικονιζόμενων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ