Quantcast

http://picasion.com/

Η Ιωάννα Μπέλλα στο «Θέμα 104,6»: «Μετά τη στέψη, νιώθω δικαίωση»

Δικαιωμένη δηλώνει η «Σταρ Ελλάς 2018» Ιωάννα Μπέλλα, μετά την νίκη της στο φετινό διαγωνισμό ομορφιάς. Η ωραιότερη Ελληνίδα για τη φετινή χρονιά είχε απορριφθεί από την κριτική επιτροπή του Greece's Next Top Model, λόγω αισθητικών επεμβάσεων. Ωστόσο, η ίδια θεωρεί ότι η απόρριψή της τελικά της
βγήκε σε καλό, καθώς μπροστά της έχει ανοίξει ένας νέος δρόμος. Μιλώντας στο ραδιόφωνο «Θέμα 104,6» και στην εκπομπή «Ψιθυριστές» με τον Βασίλη Γούλα και την Ελένη Γκρήγκοβιτς, η Ιωάννα Μπέλλα ανέφερε για τα μελλοντικά της σχέδια ότι ετοιμάζεται για τον διαγωνισμό παγκόσμιας ομορφιάς τον Δεκέμβριο στην Ταϊλάνδη ελπίζοντας ότι θα φέρει κάποιον τίτλο στην χώρα μας. Έχοντας πει στο παρελθόν ότι την ενδιαφέρει η τηλεόραση, η φετινή «Σταρ Ελλάς»
αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί πρόταση από τηλεοπτικό κανάλι, ωστόσο προς το παρόν, δεν είναι στα άμεσα σχέδια της. Επίσης, αποκάλυψε ότι αυτήν την εποχή είναι ελεύθερη, αφού το πρόγραμμά της δεν της αφήνει περιθώρια για σχέση, καθώς ταξιδεύει πολύ και δουλεύει πολλές ώρες. Η Ιωάννα Μπέλλα δεν παρέλειψε να δώσει και συμβουλές σε κορίτσια που θέλουν να ακολουθήσουν τον δρόμο της μόδας αλλά και των καλλιστείων και τις παρότρυνε να είναι πάντα ο εαυτός τους και να τον αγαπούν. Δείχνοντας να μην μετανιώσει για τις αισθητικές της επεμβάσεις, τόνισε επίσης, ότι αν θέλουν κάτι να αλλάξουν να μην φοβούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ