Quantcast

http://picasion.com/

Νέα απώλεια για τη Βέροια και εντός έδρας 0-0 με την Τρίγλια

Δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες η Βέροια, η οποία μετά την ήττα από τον Μακεδονικό στη Νέα Ευκαρπία, είχε την πρώτη της εντός έδρας απώλεια μένοντας στο 0-0 με τον δυνατό Π.Ο. Τριγλίας. Οι «κυανέρυθροι» έδειξαν και σε αυτό το παιχνίδι κάποιες αδυναμίες, κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι, ενώ δεν
απέφυγαν και τα εύκολα λάθη στην άμυνά τους. Ίσως θα πρέπει να υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, εάν θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα και να κερδίσει την άνοδο στη Football League. Στο αγωνιστικό μέρος, οι γηπεδούχοι μπροστά σε 1000 και πλέον φιλάθλους τους, μπήκαν με ενθουσιασμό στο ματς και στο πρώτο τέταρτο δημιούργησαν 3-4 πολύ καλές φάσεις μπροστά στην εστία του Παλαβράκη.
Μόλις στο 2' Μαραγκός και Κανούλας δεν μπόρεσαν από πλεονεκτική θέση να σουτάρουν, ενώ στο 8' οι αμυντικοί της Τρίγλιας απέκρουσαν την ωραία μπροστινή μπαλιά του Κυριακίδη για τον Κανούλα. 

Στο επόμενο δίλεπτο η Βέροια κέρδισε τρία συνεχόμενα κόρνερ, με τον Κυριακίδη να τα εκτελεί και τον Βεργώνη να απειλεί δύο φορές με κεφαλιά, αλλά τον Παλαβράκη να αποκρούει ισάριθμες φορές σε κόρνερ!

Στο 12' νέα ευκαιρία για τη "Βασίλισσα" με τον Κυριακίδη να σεντράρει από αριστερά και τον Μουρατίδη να πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ!

Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν τον ρυθμό στη συνέχεια και άρχισαν να γίνονται απειλητικοί, με τον Μπλατσιώτη στο 14' να κάνει λάθος πάσα, τον Ντούνκα να παίρνει τη μπάλα και να πλασάρει τον Βεροιώτη γκολκίπερ, ο οποίος έδιωξε σωτήρια με τα πόδια!

Στο 25' νέα καλή στιγμή για την Τρίγλια, με τον Σοάνη να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τον Μπλατσιώτη να αποκρούει σε κόρνερ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ντούνκα σούταρε συρτά από πλάγια θέση και ο Μπλατσιώτης απέκρουσε με τα πόδια!

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια ξεκίνησε πιο επιθετικά και στο 50' έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ο Μπλέτας μπήκε από δεξιά στην περιοχή της Τρίγλιας αλλά αντί να πασάρει στον επερχόμενο Μυλωνά, προτίμησε να σουτάρει από πλάγια θέση στην κλειστή γωνία του Παλαβράκη, ο οποίος έδιωξε με τα πόδια.

Στο 70' νέα καλή στιγμή για τους Βεροιώτες, με την κεφαλιά του Βεργώνη από καλή θέση να φεύγει λίγο άουτ.

Η μοναδική καλή στιγμή των φιλοξενούμενων στην επανάληψη έγινε στο 79' όταν οι Ντούνκα και Λιόνης δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία της ΒΕΡΟΙΑΣ από πλεονεκτική θέση, με τον Μπλατσιώτη να αποκρούει στην πρώτη περίπτωση και τον Μπακάλη να ανακόπτει σωτήρια τον επιθετικό της Τρίγλιας στην δεύτερη.

Στο 83' η "Βασίλισσα" άγγιξε το 1-0 αλλά η μπάλα δεν της έκανε το χατίρι, με το γυριστό σουτ του Μουρατίδη μέσα από την περιοχή να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων!

Τελευταία καλή στιγμή των "κυανέρυθρων" στις καθυστερήσεις, με την κεφαλιά του Μουρατίδη να φεύγει άουτ.

Καλή ήταν η διαιτησία του Πολυχρόνη (Πιερίας) και των βοηθών του Πραχάλη, Βογδόπουλου (Κοζάνης).

ΒΕΡΟΙΑ (Παπανώτας): Μπλατσιώτης, Μούχαλης, Ζούρκος, Μουρατίδης, Μαραγκός, Μπλέτσας (86’ Ιωάννου), Βεργώνης, Ζυγγερίδης (46’ Μυλωνάς), Κυριακίδης (77’ Τσικόπουλος), Κανούλας (46’ Σκαθαρούδης), Μπακάλης.

ΤΡΙΓΛΙΑ (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Ζώτος, Προκοπίου (90' Σπάσιτς), Μπέσσας, Μιλκούδης, Καρατζάογλου, Σουάνης (74’ Μενεγκάλι), Σαρβανίδης, Σταυρόπουλος (66’ Πάλλας), Ντούνκα (84’ Μαλακασιώτης), Λιόνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ