Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γιατί οφείλουμε να χρησιμοποιούμε body oil τον χειμώνα;

Η ανάγκη για body oil
Μπορεί το καλοκαίρι να τελείωσε αλλά τώρα το δέρμα μας έχει ακόμη περισσότερη ανάγκη. Την περίοδο του χειμώνα η επιδερμίδα μας υπόκειται σε μεγάλες δοκιμασίες: το κρύο, οι εναλλαγές στη θερμοκρασία (από το κρύο στη ζέστη και τούμπαλιν) και η ξηρασία που
προκαλεί η θέρμανση στην ατμόσφαιρα από τα τζάκια και τις υπόλοιπες πηγές θέρμανσης ζημιώνουν σημαντικά το δέρμα μας προκαλώντας σ’ αυτό έντονη ξηρότητα, ερυθρότητα και άλλες δερματικές παθήσεις.

Είναι λοιπόν σημαντικό να μην επαναπαυόμαστε αλλά αντίθετα είναι αναγκαίο να φροντίζουμε την επιδερμίδα μας προσφέροντας σ’ αυτή όσα χρειάζεται για να την προστατεύσουμε από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επιφέρει η πιο κρύα εποχή του χρόνου.

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να προστατεύσουμε το σώμα μας, όπως αυτό αποδείχτηκε από αμέτρητες κλινικές μελέτες, είναι να εφαρμόζουμε καθημερινά body oils υψηλής ποιότητας.

Γιατί;

Γιατί τα σωστά λάδια σώματος είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες με αποτέλεσμα να προσφέρουν απόλυτη θρέψη και ενυδάτωση στο δέρμα μας. Επιπλέον, λόγω της σύστασης τους προσδίδουν ελαστικότητα στο δέρμα και αφήνουν «πουδρένια» αίσθηση σ’ αυτό χωρίς καμία αίσθηση λιπαρότητας. Ακόμη, παρέχουν προστασία στην επιδερμίδα από τις ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες ενώ παράλληλα αναγεννούν τα δερματικά κύτταρα και απορροφώνται άμεσα.

Το body oil KYKLOS αποτελεί την καλύτερη επιλογή καθώς αναγεννά, αναπλάθει, ενυδατώνει και θρέφει βαθειά τα δερματικά κύτταρα ενώ παράλληλα λόγω της καινοτομίας μας, το ενεργό οξυγόνο, βοηθά στην καταπολέμηση των ραγάδων και της κυτταρίτιδας προετοιμάζοντας μας ακόμη πιο σωστά για το επερχόμενο καλοκαίρι.

Άλλωστε το έχει πει ήδη ο σοφός λαός:

«Ό,τι σπείρεις, θα θερίσεις.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ