Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υφαντίδου: «Σήκω coach - Ξεκινάμε»

Μ' ένα πολύ γλυκό μήνυμα και μια φωτογραφία όλο νόημα η Σοφία Υφαντίδου ανακοίνωσε πως είναι έτοιμη για μια ακόμα αγωνιστική χρονιά. Η Βεροιώτισσα πρωταθλήτρια, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μια εικόνα με τον προπονητή της Κυριάκο Μηνά, αναφέροντας πως είναι έτοιμη
για τις νέες προκλήσεις που έρχονται. Με ιδιαίτερη αισιοδοξία και χαμόγελο προσκάλεσε τον coach να ξεκινήσουν τις προπονήσεις. Δείτε τι έγραψε:

Σόφη: Σήκω coach...πάμε για τα 23...Coach: Πέρασαν κιόλας τα χρόνια;
•Μαζί ξανά...
•Μαζί θα ονειρευτούμε... μαζί θα χαρούμε... μαζί θα στεναχωρηθούμε...
•Ξέρω ότι δεν καταφέραμε μέχρι και σήμερα αυτό που μπορούσαμε. Θα συνεχίσουμε όμως μαζί να παλεύουμε για όσο χρειαστεί και ας μην έρθει ποτέ το τέλειο για εμάς.
•Αν θέλεις να ταξιδέψεις μακριά, να το κάνεις με παρέα.
Γι'αυτό λοιπόν Coach,ήσουν και είσαι η καλύτερή παρέα που θα μπορούσα να έχω όλα αυτά τα χρόνια και αν έχασα πολλά δεν μετανιώνω που έμεινα κοντά σου. Το ταξίδι μας έχει από όλα. Η νέα αθλητική χρονιά μόλις ξεκινάει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ