Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Βρυχάται» το Σαββατοκύριακο η Καστανιά

39 αγωνιστικά αυτοκίνητα στην 4η Ανάβαση ΚαστανιάςΗ 4η Ανάβαση Καστανιάς που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης, διεξάγεται στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2018, στην παλαιά εθνική οδό Κοζάνης - Θεσσαλονίκης. Φέτος η
ανάβαση θα γίνει με 39
συμμετοχές, που θα διανύσουν μια υπέροχη διαδρομή, από τον Πολύμυλο, έως και τη Ζωοδόχο πηγή. Η 4η Ανάβαση Καστανιάς αναμένεται να είναι και φέτος ο μαγνήτης των Αναβάσεων στη Βόρεια Ελλάδα, αφού αποτελεί τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος.


Μετά τον τερματισμό, τα αυτοκίνητα θα συνεχίζουν για 1 χλμ σε χαλαρό ρυθμό για το χώρο του Park Ferme όπου οι αθλητές θα μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη του αγώνα από την οθόνη της τηλεμετρίας στα τοπικά καταστήματα στη Ζωοδόχο Πηγή.


Το πρόγραμμα ξεκινά το πρωί του Σαββάτου με τον Τεχνικό Έλεγχο στις 08.00 στην κεντρική πλατεία Πολυμύλου, ενώ στις 11.30 θα ξεκινήσουν τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά. Την Κυριακή ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 11.00 και ο δρόμος θα κλείσει μια ώρα νωρίτερα για τους θεατές.
Οι απονομές θα γίνουν μισή ώρα μετά τη λήξη του δεύτερου σκέλους της ημέρας στην κεντρική πλατεία Πολυμύλου.



Λόγω της διεξαγωγής του αγώνα, θα εφαρμοστούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το Τμήμα Τροχαίας της ΑΔ Ημαθίας. Συγκεκριμένα, κατά τις ώρες 10:00 με 18:00 και τις δυο ημέρες, θα απαγορεύεται η κυκλοφορία, στάση και στάθμευση κάθε είδους οχημάτων, πλην των οχημάτων εκτάκτου ανάγκης, στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Κοζάνης (Ε.Ο.4), από τη χ/θ 94,800 (δ/ση με
ανώνυμη οδό προς Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά) έως τη χ/θ 97,300, διοικητικά όριά μας με το Νομό Κοζάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ