Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βεροιώτισσα ετοιμάζει βαλίτσες για Αθήνα - Μπαίνει σε τηλεοπτική εκπομπή μόδας!

«Θερμός» προβλέπεται να είναι και αυτός ο τηλεοπτικός χειμώνας στη Βέροια, αν αναλογιστούμε ότι είναι ακόμα Σεπτέμβριος και ήδη στις οθόνες μας έχουν κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες Βεροιώτισσες σε εκπομπές μεγάλων καναλιών της τηλεόρασης. Αναφερόμαστε στην Ιωάννα
Μπέλλα και τη γνωστή κατάληξη που είχε η οντισιόν της στο «Next Top Model» και την Εύη Ιωαννίδου, που δοκίμασε επίσης την τύχη της στο ριάλιτι μόδας, με άγνωστο μέχρι στιγμής αν προχώρησε ή όχι. Υπομονή μέχρι τη Δευτέρα, αν και τα πλάνα του σκηνοθέτη «μαρτυρούν» δεύτερη «πόρτα» στη Βεροιώτικη ομορφιά.
Μια ακόμα Βεροιώτισσα ετοιμάζεται όμως να εισέλθει σε καθημερινή εκπομπή μεγάλου καναλιού, που αφορά επίσης τη μόδα. Η πληροφορία έφτασε στα αυτιά του veriotis.gr από την ίδια, που όπως μας είπε, ετοιμάζει βαλίτσες για Αθήνα, καθώς από τον επόμενο μήνα πρόκειται να κατέβει στην Αθήνα και να ξεκινήσει τα γυρίσματα, που θα είναι πολύωρα και εξαντλητικά. Ο λόγος για τη Σέρπα Ντίνα, ένα κορίτσι από την πόλη μας που λατρεύει τη μόδα, ενώ διαθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ, που θα προσπαθήσει να το προβάλλει μέσα από την εκπομπή.



Άραγε θα καταφέρουμε φέτος να σπάσουμε τις περσινές βεροιώτικες συμμετοχές -4 στον αριθμό παρακαλώ- που απολαύσαμε άλλες για λίγο και άλλες για περισσότερο χρονικό διάστημα, σε ριάλιτι επιβίωσης και σε μουσικά ριάλιτι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ