Quantcast

http://picasion.com/

Ένας Βεροιώτης «ξελάσπωσε» τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά στο τέλος πήρε αυτό που ήθελε. Η ομάδα του Πειραιά με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της, δεν έκανε καλή εμφάνιση (κυρίως στο πρώτο 45λεπτο), έδωσε δικαιώματα στον Λεβαδειακό που έχασε ευκαιρίες, αλλά στο 68' ο Δημήτρης Μάνος «λύτρωσε» τους Πειραιώτες
και με κεφαλιά σκόραρε για το 1-0 στο Καραϊσκάκη, στην πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος. Μετά το γκολ ο ΟΣΦΠ έχασε αρκετές ευκαιρίες και για άλλα τέρματα. Να θυμίσουμε ότι το βράδυ της Κυριακής (20:30) ο Ολυμπιακός υποδέχεται στην έδρα του τον ΠΑΟΚ, στο μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος.

Tην φανέλα του Ολυμπιακού μετά από 12,5 χρόνια φόρεσε ξανά ο Γιάγια Τουρέ, αγωνιζόμενος για περίπου μία ώρα. Ωστόσο, έδειξε ότι χρειάζεται ακόμη χρόνο και δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Ο Ιβοριανός άσος του Ολυμπιακού ήταν βασικός και αρχηγός στο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό παίζοντας ως δεκάρι. Δείτε το γκολ του Βεροιώτη στράικερ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ