Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τι δουλειά έχει η... «Βέροια» στο πάνελ του Μένιου Φουρθιώτη;

Ένα νέο μέλος προστίθεται από σήμερα στο πάνελ της εκπομπής «Αποκαλυπτικά Plus». Το μεσημέρι του Σαββάτου, λίγο μετά την πρώτη «καλησπέρα», ο Μένιος Φουρθιώτης ανακοίνωσε στους τηλεθεατές την ένταξη μιας ακόμα γυναίκας στην ομάδα του. Αμέσως μετά, τα φώτα στο πλατό έσβησαν και η
πάντα εντυπωσιακή Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks», αλλά και από το γάμο της με τον Βεροιώτη πλαστικό χειρούργο Αριστομένη Γιαννόπουλο έκανε την είσοδό της, χορεύοντας το «Pretty Woman».

«Καλή αρχή! Από σήμερα κοντά μας στην ομάδα του "Αποκαλυπτικά Plus"... Τι θα γίνει τώρα; Δεν θα μπορούν να φύγουν οι άντρες από τη συχνότητα των Αποκαλυπτικών;», της είπε χαρακτηριστικά ο Μένιος, ενώ η Αλεξάνδρα του απάντησε: «Καλή αρχή μαζί! Είπα πώς μόνο πέντε γυναίκες σ' αυτή την εκπομπή δεν γίνεται... Θα υποστηρίξω μόνο αλήθειες...». Δείτε το video:

Source: Δείτε ποια εντυπωσιακή κυρία εντάχθηκε σήμερα στο πάνελ της εκπομπής «Αποκαλυπτικά plus» by GossipTv

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ