Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στη Βέροια με ένα... άγγιγμα στο κινητό «μεταφέρονται» οι επισκέπτες της Θεσσαλονίκης

Την mobile εφαρμογή του «Thessaloniki Travel» έθεσε σε λειτουργία ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, τώρα που ο αριθμός των επισκεπτών της πόλης βρίσκεται στο ζενίθ, λόγω της 83ης Διεθνούς Έκθεσης. Μια εφαρμογή που ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει δωρεάν, μπαίνοντας στο Play Store της
Google ή στο AppStore της Apple και να έχει διαθέσιμο όλο το περιεχόμενο της εφαρμογής χωρίς σύνδεση στο internet καθώς η εφαρμογή λειτουργεί και offline.



Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στην πόλη της Θεσσαλονίκης και στις επιλογές που αυτή δίνει στον επισκέπτη στον τομέα γαστρονομία, διασκέδαση, ψώνια και τουρισμό. Δίνει όμως στον επισκέπτη τη δυνατότητα περιήγησης και σε κοντινούς προορισμούς με τουριστικό ενδιαφέρον.
Μεταξύ αυτών και η Βέροια, όπου στην κατηγορία «Κοντινές Αποδράσεις», ο χρήστης της εφαρμογής μπορεί να βρει τη Βέροια, τη Βεργίνα, την Παναγία Σουμελά, το Πολυκεντρικό Μουσείο Αιγών και τα Χιονοδρομικά Κέντρα Σελίου και 3-5 Πηγάδια. Για το κάθε σημείο ενδιαφέροντος υπάρχει ένα μικρό «αναγνωριστικό» κείμενο κάποιες βασικές πληροφορίες.
Για να δούμε... θα «τσιμπήσουμε» κανέναν επισκέπτη από τη Θεσσαλονίκη;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ