Quantcast

http://picasion.com/

Τραγική κατάσταση με τα αδέσποτα στον Προμηθέα

Σε απόγνωση γονείς και μαθητές
Σοβαρότατο πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά αντιμετωπίζει το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Προμηθέας. Ειδικά αυτές τις ημέρες που έχουν ανοίξει τα σχολεία, κάνουν συχνά την εμφάνισή τους δεκάδες τετράποδα, με επιθετικές
τάσεις στους δρόμους και στα πεζοδρόμια, από εκεί δηλαδή όπου περνούν οι μικροί μαθητές μαζί με τους γονείς τους. Η διπλανή φωτογραφία είναι σημερινή και ώρα 8:15 το πρωί, έξω ακριβώς από το 8ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας.

Όπως μας ανέφεραν και οι κάτοικοι της περιοχής, η κατάσταση ήταν που ήταν δύσκολη την περσινή χρονιά, έγινε ακόμα πιο τραγική φέτος, με αποτέλεσμα να φοβούνται να πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο. Ο δήμος Βέροιας και οι αρμόδιες υπηρεσίες θα πρέπει άμεσα να προβούν σε ενέργειες και να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των πολιτών.

4 σχόλια:

  1. Να συμπληρώσω ότι διάφοροι"φιλόζωοι" εκτός γειτονιάς, έρχονται με σακουλες από υπολείμματά φαγητών και κρεάτων, ταΐζουν τα αδέσποτα και μπαίνουν στα αυτοκίνητα τους και πηγαίνουν στο σπιτι τους. Αποτέλεσμα σκουπίδια και υπολείμματα φαγητών μπροστά στις εισοδους των κάτοικων του Προμηθέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λε ρε παιδί.Είναιζωόφιλοι, όχι φιλόζωοι.Αλλά από παιδεία είστε πολύ νυχτωμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ( ΒΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ).

    Η ΒΕΡΟΙΑ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ Β. ΕΛΛΑΔΑ. ΑΣ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ