Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τι ισχύει για τις 30.000 θέσεις σε παιδικούς σταθμούς

Διευκρινίσεις σχετικά με την ανακατομή των voucher στους παιδικούς σταθμούς και την προσπάθεια να καλυφθούν όλες οι θέσεις έδωσε η αναπλ. υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Θεανώ Φωτίου. Σε δηλώσεις στη δημόσια τηλεόραση υποστήριξε ότι το πρόβλημα προκύπτει διότι δεν υπάρχουν
θέσεις. Όπως τόνισε: «Υπάρχει μία μεγάλη ανισοκατανομή, 151 δήμοι από τους 325 δεν έχουν ούτε έναν βρεφικό σταθμό, αλλά και στους ιδιωτικούς σταθμούς δεν υπάρχουν θέσεις». Συνέχισε λέγοντας πως «το πρόγραμμα θα μείνει ανοικτό και θα υπάρξουν και άλλες (θέσεις)», προσθέτοντας ότι το 60% των θέσεων των ιδιωτικών βρεφονηπιακών σταθμών καλύπτεται από τα voucher. Υπογράμμισε, δε, ότι όποια μητέρα έχει πάρει voucher, «δεν το παίρνουμε πίσω, αλλά, όποτε βρει θέση ή ανοιχτεί σταθμός στην περιοχή της μπορεί να το χρησιμοποιήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ