Quantcast

http://picasion.com/

Συστάσεις για την χρήση κοινοχρήστων χώρων από την Δημοτική Αστυνομία

Η Δημοτική Αστυνομία Βέροιας επισημαίνει προς όλους τους ιδιοκτήτες καταστημάτων και περιπτέρων, που χρησιμοποιούν κοινόχρηστους χώρους (πεζόδρομους, πεζοδρόμια) να προμηθεύονται και να ανανεώνουν τις άδειες χρήσης κοινόχρηστων χώρων
σύμφωνα με το άρθρο 6 παραγ.1 του υπ’αρίθμ.188/2015 Κανονισμού Χρήσης Παραχωρούμενων Κοινοχρήστων χώρων του Δήμου Βέροιας. Η χρήση πρέπει πάντα να περιορίζεται στα τετραγωνικά μέτρα που αναγράφονται στην άδεια και απαγορεύεται η τοποθέτηση σταντ, διαφημιστικών σημαιών ή άλλων αντικειμένων που παρεμποδίζουν την διέλευση πεζών( στα πεζοδρόμια και στους πεζόδρομους), την κυκλοφορία και στάθμευση οχημάτων (στο οδόστρωμα).


 

Η κάθε είδους αυθαίρετη κατάληψη του πεζοδρομίου και του οδοστρώματος με διάφορα αντικείμενα δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών και δεν συνάδει με την κανονικότητα. Στους παραβάτες θα επιβάλλονται τα ανάλογα πρόστιμα σύμφωνα με τον Κανονισμό χρήσης παραχωρούμενων Κοινοχρήστων χώρων του Δήμου Βέροιας και του άρθρου 48 του Κ.Ο.Κ.. Το τηλέφωνο επικοινωνίας με την Υπηρεσία μας είναι το 2331350610 για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ