Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Συμπαίκτες» στη ζωή, στη Χαλκιδική και στο Γήπεδο της Βέροιας

Καφές² για καλό σκοπό
Μετά από μια μεγάλη καλοκαιρινή σεζόν στη Χαλκιδική, που ακόμα δεν έχει τελειώσει, τα δύο αδέλφια Καφέ επέστρεψαν για λίγο στη γενέτειρά τους, για να συμμετέχουν σε κάτι που διοργανώθηκε στην πόλη τους για καλό σκοπό. Ο Παντελής και ο Δημήτρης, οι οποίοι τα
τελευταία χρόνια δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στον Μαρμαρά, με το «BRO Bites & Coffees» στο κέντρο και το «Riviera» luxury beach bar στην παραλία του Αγίου Ιωάννη, συμμετείχαν το απόγευμα της Δευτέρας 17 Σεπτεμβρίου στο φιλικό αγώνα μεταξύ Παλαιμάχων της Βέροιας και της ομάδας Φίλοι του Θοδωρή Ζαγοράκη, που δημιούργησε ο Αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση διεξήχθη για την ενίσχυση της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί» και οι δυο πρώην ποδοσφαιριστές συμμετείχαν με χαρά, δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο να τους απολαύσει για πρώτη φορά μαζί στο γήπεδο.


Τα αδέλφια Καφέ ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την τεχνική τους, πριν και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ο Παντελής φωτογραφήθηκε με όλους τους μικρούς και μεγαλύτερους θαυμαστές του, ενώ ο Δημήτρης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ του αγώνα, σημειώνοντας το πρώτο γκολ για τους Φίλους του Ζαγοράκη.

Για την ιστορία, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 2-9, με τους θεατές να απολαμβάνουν πολλά γκολ και πολύ θέαμα!













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ