Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη 22χρονος από τη Νέα Νικομήδεια

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Νέας Νικομήδειας, έπειτα από την είδηση του σοβαρού τραυματισμού ενός 22χρονου άνδρα, κατοίκου του χωριού, έπειτα από τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα της Κυριακής 23/9. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, ήταν μεταξύ 5 με 6 τα
ξημερώματα, όταν ο άτυχος νεαρός, επιστρέφοντας μόνος του στη Νέα Νικομήδεια από την Παλαιά Εθνική Βέροιας - Θεσσαλονίκης, λίγο μετά τη διασταύρωση για Νέα Νικομήδεια, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, που εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε τον νεαρό οδηγό στο Νοσοκομείο της Βέροιας.

Η κατάστασή του όμως κρίθηκε ιδιαίτερα σοβαρή και διεκομίσθη άμεσα στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, όπου και υποβλήθηκε σε μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων, ενώ η κατάστασή του κρίνεται ακόμα σοβαρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ