Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ρεσιτάλ κάτω από τον έναστρο ουρανό της Βέροιας έδωσε η Σόνια Θεοδωρίδου

Τη μεγάλη κυρία του λυρικού τραγουδιού Σόνια Θεοδωρίδου, υποδέχθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον προαύλειο χώρο του Βυζαντινού Μουσείου Βέροιας, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας. Η διεθνούς φήμης Βεροιώτισσα μεσόφωνος, έδωσε ρεσιτάλ με τίτλο «Καβάφης - Σκιές Αγάπης»,
μπροστά σε εκατοντάδες θεατές, που πλημμύρισαν τον χώρο μέσα και γύρω από το προαύλειο του Μουσείου, απολαμβάνοντας μελοποιημένα ποιήματα του Καβάφη, σε μουσική του Αθανασίου Σίμογλου, με την Orchestra Mobile υπό τον Θεόδωρο Ορφανίδη. Συμμετείχαν η Σχολική Χορωδία Βέροιας και η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγές. Η μουσική διδασκαλία ήταν της Ελένης Αναγνώστου, ενώ αφηγητής ήταν ο Γιώργος Λιόλιος.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της τρέχουσας έκθεσης στο Βυζαντινό Μουσείο Βέροιας «Ερώτων ατελών κάτι αβέβαιες μνήμες», αφιερωμένη στον μεγάλο Αλεξανδρινό ποιητή. 
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ