Quantcast

http://picasion.com/

Σκηνές πανικού σε σχολείο στη Θεσσαλονίκη

Αναστάτωση το πρωί της Παρασκευής στο 5ο δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης, όταν ανεμιστήρας οροφής κατά τη διάρκεια του μαθήματος αποκολλήθηκε και έπεσε πάνω σε δύο μαθητές. Τα δύο παιδιά τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο ένας
μαθητής χρειάστηκε ράμματα. Στο σχολείο έχουν συγκεντρωθεί γονείς οι οποίοι διαμαρτύρονται για το γεγονός.
Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, όλα άρχισαν όταν δασκάλα του δημοτικού έβαλε σε λειτουργία τον ανεμιστήρα την ώρα του μαθήματος. Ξαφνικά ο ανεπιστήρας ξεκόλλησε από την οροφή και έπεσε πάνω στους μαθητές με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο παιδιά.

Το μάθημα διακόπηκε και η δασκάλα βγήκε στο διάδρομο για να καλέσει βοήθεια. «Τα παιδιά που τραυματίστηκαν και χρειάστηκε να κάνουν ράμματα, θα μπορούσαν να έχουν τραυματιστεί πιο σοβαρά, όπως καταγγέλλουν οι γονείς. Τελικά τα τραυματισμένα παιδιά μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και πλέον είναι καλά στην υγεία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ