Quantcast

http://picasion.com/

Συνελήφθη 54χρονος για υπόθεση μαστροπείας στην Πιερία

Προήγαγε στην πορνεία μια 34χρονη αλλοδαπή
Συνελήφθη σήμερα σε περιοχή της Πιερίας ένας 54χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος προήγαγε στην πορνεία μια 34χρονη αλλοδαπή, σε θαμώνες του καταστήματος, έναντι χρηματικής αμοιβής. Σε
έρευνα που έγινε στο κατάστημα βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ. Ο 54χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, ενώ σε βάρος της 34χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων.

Στο μεταξύ, συνελήφθη σε περιοχή της Πιερίας ένας 62χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις. Ειδικότερα, σε βάρος του εκκρεμούσαν 12 καταδικαστικές αποφάσεις σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολικά ποινή φυλάκισης 53 ετών και 8 μηνών, καθώς και χρηματική ποινή 213.981 ευρώ, για τα αδικήματα της λαθρεμπορίας, πλαστογραφίας και για παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ