Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Punchinello»: Νέα πακέτα γενεθλίων - Νέα είδη - Νέοι χώροι! Σας περιμένουμε για τα πιο όμορφα πάρτι!

Τηλ. 6983224701 ή 2331020553
Ο «Punchinello», ο πιο αγαπημένος χώρος των παιδιών στη Βέροια, ανανεώθηκε και μας περιμένει για τη νέα χειμερινή σεζόν με νέα παιχνίδια, νέες
δραστηριότητες, νέα αίθουσα bebe για παιδάκια μέχρι 4 ετών αλλά και νέα πακέτα για
παιδικά πάρτι με νέα ειδή μπουφέ. Όλα νέα και ακόμα καλύτερα, όπως μόνο ο παιδότοπος «Punchinello» ξέρει να προσφέρει!
Με τα πιο οικονομικά πακέτα παιδικών γενεθλίων που βρίσκουμε μόνο στον «Punchinello». Με 7 νέα είδη, διαφορετικά σε κάθε μπουφέ και νέα πακέτα προσφορών, top class special και απλά. Κλείστε τα πιο αξέχαστα πάρτι για τα αγγελούδια σας, χαρίστε τους υπέροχες στιγμές χαράς και επωφεληθείτε από τα μοναδικά καινούρια πακέτα με νέα είδη μπουφέ που προσφέρει ο «Punchinello» και θα ξετρελάνουν παιδιά και γονείς! Για περισσότερες πληροφορίες, τιμές και τα νέα πακέτα, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6983224701 ή 2331020553 (κύριος Νάκης).
Καθημερινά κοντά σας, από το πρωί έως το βράδυ, για το καθημερινό παιχνίδι και δημιουργική απασχόληση των παιδιών κάθε ηλικίας, σε ένα ασφαλές περιβάλλον, υπό την επίβλεψη έμπειρων παιδαγωγών. Στον «Punchinelllo» δε διασκεδάζουν μόνο τα παιδιά αλλά και οι γονείς, που μπορούν να απολαύσουν τον καφέ και το ποτό τους και να χαλαρώσουν σε ένα όμορφο περιβάλλον.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ