Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ένα πρωταθλητής Ευρώπης έπαιξε μπάλα για την Πρωτοβουλία για το Παιδί

Ένας θρύλος των Ελληνικών και Ευρωπαϊκών γηπέδων, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με την μεγάλη επιτυχία της Εθνικής το 2004, βρέθηκε την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας και συμμετείχε σ' έναν φιλικό αγώνα για καλό σκοπό, για την ενίσχυση της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί». Ο λόγος φυσικά
για το πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, της Λέστερ, της ΑΕΚ, της Μπολόνια και ευρωβουλευτή της ΝΔ Θοδωρή Ζαγοράκη. Ο «Ζαγόρ» με την εμφάνισή του απέδειξε πως όσο κι αν περνούν τα χρόνια, η τέχνη της μπάλας δεν ξεχνιέται, καθώς ήταν από τους κορυφαίους της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Ευγενικός και χαμογελαστός φωτογραφήθηκε και συνομίλησε με πολύ κόσμο, ενώ είχε και ένα «πηγαδάκι» με τον συμπαίκτη του στην Εθνική Παντελή Καφέ. Οι δύο άντρες είχαν πολλά να θυμηθούν από την εποχή που η γαλανόλευκη ομάδα κατάκτησε το Euro πριν από 13 ολόκληρα χρόνια στην Πορτογαλία.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ