Quantcast

http://picasion.com/

Με το δεξί στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής η Βέροια - Κέρδισε τα Γιαννιτσά με 1-0

Την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής πέτυχε η «Βασίλισσα του Βορρά». Οι παίκτες του Νίκου Παπανώτα, μπροστά σε 1.000 και πλέον οπαδούς, υποδέχθηκαν την σκληροτράχηλη ομάδα των Γιαννιτσών, σ' ένα αμφίρροπο παιχνίδι που κράτησε σε αγωνία το φίλαθλο κοινό έως
την λήξη της αναμέτρησης. Οι «κυανέρυθροι» ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και έχασαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Τελικά, η χαρά του γκολ ήρθε στο 45 λεπτό της συνάντησης με καρφωτή κεφαλιά του Μουρατίδη.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και άρχισαν να φαίνονται ιδιαίτερα απειλητικοί. Ειδικά προς το τέλος του αγώνα έχασαν μερικές καλές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να φύγουν από την Ημαθία έστω με το βαθμό της ισοπαλίας. Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της Γ' Εθνικής:
  1. Βέροια - Γιαννιτσά 1-0
  2. Ολυμπιακός Κυμίνων - Εδεσσαϊκός 0-0
  3. Μελιτεύς Μελίτης - Αγροτικός Αστέρας 1-1
  4. ΠΑΟ Κουφαλίων - ΠΟ Νέας Τρίγλιας 0-2
  5. Λαγκαδάς - Ερμής Αμυνταίου 0-0
  6. Αλμωπός Αριδαίας - Μακεδονικός 2-0
  7. Άρης Παλαιοχωρίου - Νίκη Αγκαθιάς 0-1

1 σχόλιο:

  1. Η ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΠΡΙΝ ...30 ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ