Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πότε επιτέλους θα επισκευαστεί;

Ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα της καθημερινότητας αναδεικνύει ο δημοσιογράφος - συγγραφέας Αλέκος Χατζηκώστας. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται στο χαλασμένο (και πολύ επικίνδυνο…) ξύλινο κιγκλίδωμα στον οδό Εβραίων Μαρτύρων στο κέντρο της
Βέροιας. Η Δημοτική Αρχή του τόπου κατέφυγε στην πρόχειρη «λύση» όπως χαρακτηριστικά βλέπετε στην διπλανή φωτογραφία.

Αλήθεια πότε επιτέλους θα υπάρχει μόνιμη λύση σε μία περιοχή πολυσύχναστη, ιδίως από τουρίστες, διερωτάται ο εκδότης της «Άλλης Άποψης»; 

1 σχόλιο:

  1. ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΥΣ ΒΕΡΟΙΩΤΕΣ (ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ) ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΥΤΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ.
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ-ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΕΡΓΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΥΡΩ ΧΩΡΟΥ.

    ΚΑΙ ΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ