Quantcast

http://picasion.com/

Πλήγμα για το νέο «Καφέ της Χαράς» - Μένει εκτός επεισοδίων ο Καραμίχος

Τις προηγούμενες μέρες, ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε πως το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει με 30 νέα επεισόδια προκειμένου να γιορταστούν τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1. Από την πρώτη στιγμή που μαθεύτηκε το πρότζεκτ άπαντες αναρωτιούνται ποιοι θα είναι αυτοί που θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο
κύκλο της σούπερ πετυχημένης σειράς, με τους… σίγουρους να είναι δεδομένοι και αδιαπραγμάτευτοι. Ωστόσο, υπάρχει και ένα τεράστιο, πρωτοκλασάτο όνομα που θα βρίσκεται δεδομένα εκτός, όσο και αν το θέλει το τηλεοπτικό κοινό. Ο λόγος, φυσικά, για τον «Άρη», το γιο του παπά, που είχε απατήσει την πρωτευουσιάνα Χαρά με τη Ματούλα, ξεσηκώνοντας… περίεργη θύελλα αντιδράσεων!

Ο γοητευτικός «Άρης» δε γίνεται να επιστρέψει στο σήριαλ, καθώς ο Γιώργος Καραμίχος που τον υποδύεται ζει εδώ και περισσότερα από πέντε χρόνια στην Αμερική, όπου και κάνει αξιόλογη καριέρα. Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, λοιπόν, ο Βεροιώτης ηθοποιός θα είναι ένας εξ αυτών που θα μείνουν έξω από το Κολοκοτρωνίτσι, στενοχωρώντας τους σκληροπυρηνικούς φαν του «Καφέ της Χαράς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ