Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο πλευρό της Μπέλλα ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Γκουντάρας

Η Ιωάννα Μπέλλα απασχόλησε έντονα λόγω της απόρριψης της από την κριτική επιτροπή του GNTM και των σχολίων που άκουσε για τις πλαστικές επεμβάσεις. Η μελαχρινή Βεροιώτισσα έβαλε τα κλάματα ακούγοντας τους κριτές του Greece’s Next Top Model να σχολιάζουν για τις επεμβάσεις που έχει κάνει
στο σώμα της. Η ίδια παραδέχτηκε πως είχε πριν από ένα χρόνο πειράξει τα χείλια της, ενώ είχε κάνει αυξητική στήθους και είχε βάλει βλεφαρίδες, ωστόσο η επιμονή των κριτών πως έχει επέμβει λάθος στο σώμα της έκανε την παίκτρια να «λυγίσει» βλέποντας και την ιδέα της ένταξης της στο ριάλιτι να απομακρύνεται.


 

«Νομίζω ότι μια τέτοια παρουσία για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, χρειάζεται! Είναι ένα κορίτσι 1,83 με ένα κορμί καταπληκτικό. Αν μη τι άλλο, αυτή πρέπει να πάρουν. Τους ενοχλούσε μέχρι και το όνομα. Μιλάνε για το στήθος… Συγγνώμη ρε παιδιά, έγινε η κοπέλα η Ντόλυ Πάρτον; Η κοπέλα αυτή είπε και την καταλαβαίνω παρόλο που δεν είμαι κοπέλα ότι «το έκανα γιατί δεν είχα τίποτα». Καταρχάς το στήθος αυτό δεν είναι πλούσιο, είναι ένα κανονικό στήθος. Στο φινάλε είπε ότι έχει μετανιώσει για όλα αυτά που έχει κάνει και παρόλα αυτά την έκοψαν», ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην εκπομπή «Τι λέει;» υπερασπιζόμενος την Ιωάννα Μπέλλα.

1 σχόλιο:

  1. ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΚΗ ΙΩΑΝΝΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΦΛΟΙ. ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΧΕΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ''ΜΗΛΑ'' ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΤΑΡ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΙΣΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗ ΄΄ΣΟΒΑΡΗ΄΄ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΟΧΙ. Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ''ΜΥΑΛΟ''. ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ