Quantcast

http://picasion.com/

Παρά την συμμετοχή της στο Nomads, δεν κάηκε

Γράφει ο δημοσιογράφος Νάσος Γουμενίδης
Δεν ξέρω αν όλοι ασχολούνται σήμερα με το κορίτσι αυτό εξαιτίας της συμμετοχής της πέρσι στο Nomads και ούτε με ενδιαφέρει. Αυτό που με νοιάζει είναι ότι είδα κάτι που το είδε και ο Σκουλός. Είδα μια όμορφη Ελληνίδα. Ένα κορίτσι 22 ετών ψηλό με κορμί
προσεγμένο, σωστά Ελληνικά, καθαρό πρόσωπο με δυναμισμό. Και καλώς εννοούμενο τσαμπουκά. Θα μου πείτε δυναμική και ιδανική γιατί; Λύνει κάνα μαθηματικό θεώρημα που θα αλλάξει την ζωή μας; ΟΧΙ.

Αυτό που δίνει στην πιτσιρίκα που παρακολουθεί φανατικά το παιχνίδι είναι ένα υγιές πρότυπο νέας γυναίκας - αθλήτριας που έχει στόχους και το σημαντικότερο; Στοχοπροσήλωση… Πράγμα σπάνιο στην Ελλάδα της αρπαχτής. Η Εύη έχει πολλά ατού για να είναι φιναλίστ. Έχει πρόσωπο που μπορούν πολλές Ελληνίδες να ταυτιστούν μαζί της, έχει καταγωγή Ποντιακή -που όλοι γνωρίζουμε πόσο δεμένη είναι η «ράτσα» αυτή και πόσο στηρίζει ορθώς ο ένας τον άλλον- μια έμφυτη ευγένεια, δεν είναι «δεύτερη» και λαϊκή. Και το σημαντικότερο; Παρά την συμμετοχή της στο Nomads… δεν κάηκε!

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ