Quantcast

http://picasion.com/

Παπανώτας: «Χαρούμενος για τη νίκη»

Εμφανώς ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Νίκος Παπανώτας στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το παιχνίδι της Βέροιας με αντίπαλο τα Γιαννιτσά. Ο έμπειρος προπονητής τόνισε πως ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς και ευχαρίστησε από καρδιάς τους φιλάθλους που ήρθαν στο Δημοτικό Στάδιο
και στήριξαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Τις πρώτες αγωνιστικές οι ομάδες δεν βρίσκονται στην φόρμα που θα ήθελαν. Κατά την γνώμη μου ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και ευτυχίσαμε να σκοράρουμε στα πρώτα 45 λεπτά.


Δυστυχώς, στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε την ίδια απόδοση, ούτε και τα τελειώματα μας στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε ήταν αυτά που έπρεπε. Και αυτό είναι το παράπονό μου. Σίγουρα υπάρχει δικαιολογία γιατί ήταν το πρώτο επίσημο ματς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το φίλαθλο κοινό της Βέροιας που ήρθε στις κερκίδες και μας βοήθησε. Δημιουργούμε μια νέα ομάδα και είμαστε χαρούμενοι που νικήσαμε με αποτέλεσμα να τους αποζημιώσουμε. Τους δώσαμε ένα χαμόγελο που τους έλειπε τον τελευταίο καιρό» τόνισε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της «Βασίλισσας του Βορρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ