Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πανικός στην Εμποροπανήγυρη του Αιγινίου - Δείτε τι έγινε στην τελετή έναρξης

Πλούσιο φωτορεπορτάζ
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018, στο Αιγίνιο, η τελετή έναρξης της 92ης Εμποροπανήγυρης με μεγάλη επιτυχία. Mε την παρουσία του Δημάρχου Πύδνας - Κολινδρού, κ. Λαγδάρη, σύσσωμης της δημοτικής αρχής, του Περιφερειάρχη Κεντρικής
Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστα, της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Μαυρίδου, του βουλευτή και εκπροσώπου της ΝΔ κ. Κουκοδήμου, των βουλευτών Πιερίας κ.κ. Σκούφα & Τζαμακλή, του Δημάρχου Αθηναίων κ. Καμίνη, του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας κ. Μαντζούκα, του Αστυνομικού Διευθυντή Πιερίας κ. Τζήμα, του προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Χατζηχριστοδούλου, εκπροσώπων των κομμάτων, εκπροσώπων των στρατιωτικών, πυροσβεστικών και αστυνομικών αρχών, περιφερειακών συμβούλων, πρώην βουλευτών, αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης Α' και Β' βαθμού, πρώην και νυν, φορέων, συλλόγων και πλήθους δημοτών, εκθετών και επισκεπτών η τελετή ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό.

Ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στην σημερινή αίγλη της εμποροπανήγυρης, τονίζοντας το μεγάλο κοινωνικοοικονομικό ρόλο της, που ως θεσμός έχει καταξιωθεί στην συνείδηση όλων των πολιτών της Β. Ελλάδας, αναδεικνύοντας κυρίως τον τόπο μας και καθιστώντας το Αιγίνιο οικονομικό και εμπορικό κόμβο της ευρύτερης περιοχής. Σημείωσε τη θετική συμβολή των κατοίκων του Αιγινίου και όλων των προηγουμένων δημοτικών αρχών στη διατήρηση και ενίσχυση του θεσμού και μνημόνευσε τις παρεμβάσεις στις υποδομές που πραγματοποίησε η σημερινή δημοτική αρχή, την οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων με καταξιωμένους καλλιτέχνες, τη συστηματική διαφήμιση στα ΜΜΕ, ώστε να τονωθεί η επισκεψιμότητά της στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε. 

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστας, στο χαιρετισμό του, επιβεβαίωσε την καλή συνεργασία με το Δήμο Πύδνας - Κολινδρού και εστιάστηκε στη συμβολή της ΠΚΜ στους τομείς της πρωτογενούς παραγωγής και της επιχειρηματικότητας. 

Η Αντιπεριφειάρχης κ. Σοφία Μαυρίδου, οι Βουλευτές κ. Μπέττυ Σκούφα και κ. Χαρίλαος Τζαμακλής, στον σύντομο χαιρετισμό τους συνεχάρησαν όλους τους διοργανωτές της εμποροπανήγυρης και δήλωσαν την πρόθεσή τους για συνέχιση της καλής συνεργασίας με όλους τους παράγοντες του Δήμου. Η τελετή των εγκαινίων έληξε μ' ένα 15λεπτο μουσικό πρόγραμμα από την Πολυτονική ορχήστρα Κατερίνης υπό τη διεύθυνση του κ. Λιμπανοβνού Παναγιώτη που ικανοποίησε απόλυτα το σύνολο των ακροατών και κέρδισε τις εντυπώσεις. Δείτε φωτογραφίες από τον Σάκη Χασαπέτη - Photo-Hasapetis:






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ