Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νονά στη Βέροια πασίγνωστη Ολυμπιονίκης

Στη Βέροια βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα κορυφαία αθλήτρια και μάλιστα Ολυμπιονίκης, προκειμένου να παραστεί σε ένα ευτυχές οικογενειακό γεγονός. Παρόλο που η καταγωγή της είναι από την Αλεξανδρούπολη, κρατάει ιδιαίτερους δεσμούς με την πόλη μας, λόγω και της
κουνιάδας της, γυναίκας του αδελφού της Κώστα, που κατάγεται από την Κουλούρα. Ο λόγος για την Πηγή Δεβετζή, που ήρθε στη Βέροια, καθώς η οικογένεια του αδελφού της βάπτιζε το δεύτερο παιδάκι τους.
Η Χρυσή Ολυμπιονίκης της Αθήνας 2004 είχε διπλή χαρά, αφού δεν ήταν μόνο η θεία αλλά και η νονά του νεοφώτιστου, που του χάρισε το όνομα Αντώνης! Η βάπτιση πραγματοποιήθηκε στην Κουλούρα, το μεσημέρι της Κυριακής 23/9, με την Πηγή να επιλέγει ένα εντυπωσιακό μπλε φόρεμα, που με το περπάτημα αναδείκνυε τα καλογυμνασμένα της πόδια. Στους τόνους του μπλε, με κόκκινες πινελιές και ο στολισμός του σταντ με τις μπομπονιέρες και τα κεράσματα που ετοιμάστηκε για τους καλεσμένους έξω από τον Ιερό Ναό.

Η Πηγή έφτασε στη Βέροια λίγες μέρες νωρίτερα, όπου συνάντησε καλές της φίλες και πήρε μια γεύση από τη νυχτερινή ζωή της πόλης. Μάλιστα ανέβασε και αρκετές φωτογραφίες και stories στους λογαριασμούς της στο facebook και instagram, τόσο από τις βραδινές της εξόδους όσο και από την ημέρα της βάπτισης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ