Quantcast

http://picasion.com/

Συνεχίζει στο Next Top Model η Εύη Ιωαννίδου

Πέρασε με 3 ΝΑΙ και 1 ΟΧΙ
Η εντυπωσιακή βεροιώτισσα και πρώην παίκτρια του NOMADS (κάτι που δεν αναφέρθηκε καθόλου κατά τη διάρκεια της οντισιόν, στα γνωστά «από που σε ξέρω εσένα;») εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές 
Greece's Next Top Model, τους κέρδισε με την πρώτη ματιά και την
πέρασαν από κανονική συνέντευξη. Μάλιστα η παραγωγή γύρισε με την Εύη και ένα intro βίντεο σε γήπεδο μπάσκετ, με την 1,80 αθλήτρια και μοντέλο να σουτάρει δηλώνοντας πως στο GNTM πάει για σίγουρο τρίποντο.
Ο φωτογράφος της παρέας την χαρακτήρισε μια «Ωραία Ελληνίδα», βρήκε ότι μοιάζει πολύ στη Δέσποινα Καμπούρη, ενώ «σκάναρε» το πρόσωπό της, που το βρήκε κλασσικό ποντιακό κεφάλι, με κλασσικά ποντιακά φρύδια, κάτι που έκανε την Εύη να νιώσει περήφανη για την καταγωγή της.

Στην εμφάνισή της με μαγιό, κέρδισε στα... σημεία αφού οι κριτές έμειναν άφωνοι με τους κοιλιακούς της και με τις πόζες της.

Ωστόσο οι άνδρες της κριτικής επιτροπής «σκάλωσαν» στους ώμους της Εύης, κάτι που έδωσε και το ένα ΟΧΙ από τον Δημήτρη Σκουλό, που της είπε πως την ήθελε πιο στεγνή και με λιγότερο γυμνασμένους ώμους. Τελικά η Εύη κατάφερε να περάσει στο bootcamp, οπότε θα την απολαύσουμε και στην επόμενη φάση του Greece's Next Top Model. Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ