Quantcast

http://picasion.com/

Μπέλλα Vs Παπαγιάννη: Βεροιώτικη «μάχη» ο τελικός των καλλιστείων!

Λέτε να έρθει το στέμμα στη Βέροια;
Μετά από 8 χρόνια αποχής από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, τα ελληνικά καλλιστεία επιστρέφουν, με μια βραδιά γεμάτη λάμψη, που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Μακεδονία TV. Λίγες ώρες έμειναν μέχρι το βράδυ της Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου, που
το στέμμα της ομορφότερης Ελληνίδας θα βρει τη θέση του στο κεφάλι μιας από τις 18 εντυπωσιακές φιναλίστ. Φέτος, η Βέροια διπλασίασε τις πιθανότητες να «κατακτήσει» το στέμμα της ομορφιάς, καθώς έχει διπλή εκπροσώπηση, με δυο Βεροιώτισσες, η μια πιο όμορφη από την άλλη!


Ιωάννα ή Αλεξάνδρα; Μπέλλα ή Παπαγιάννη; Οι δυο Βεροιώτισσες πανύψηλες καστανές καλλονές διεκδικούν τον τίτλο της STAR HELLAS, όχι μόνο... κερδίζοντας την επταμελή κριτική επιτροπή της βραδιάς αλλά και τους τηλεθεατές, αφού φέτος έχει μπει στο «παιχνίδι» και η ψήφος του κοινού, που θα μετρήσει στο τελικό αποτέλεσμα.

Η 2οχρονη Αλεξάνδρα Παπαγιάννη που θα διαγωνίζεται με τον αριθμό 12, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια, όμως πλέον ζει στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει Χρηματοοικονομική και Λογιστική, ασχολείται τα τελευταία 2 χρόνια με το μόντελινγκ, ενώ όπως η ίδια ανέφερε, οι γονείς της ήταν αυτοί που την παρότρυναν να δηλώσει συμμετοχή.
Για την Ιωάννα Μπέλλα τι να πούμε; Έχει τελειώσει σχολή αισθητικής και make-up artist, εργάζεται ως μοντέλο και πρόσφατα έκανε τρελό «μπαμ» στην ελληνική τηλεόραση και κάθε πρωινή ή μεσημεριανή εκπομπή να ασχολείται με τη συμμετοχή και την επεισοδιακή της απόρριψη από το Greece’s Next Top Model, λόγω των πλαστικών επεμβάσεων στο πρόσωπο και το σώμα της.
Πολύωρες φωτογραφήσεις, εξαντλητικές πρόβες, γυμναστική, διατροφή, fittings, make up, μαλλιά... τα δυο κορίτσια βιώνουν μια μοναδική εμπειρία που θα κορυφωθεί το βράδυ της Κυριακής. Η γέφυρα της ομορφιάς θα τις υποδεχθεί στις 9 το βράδυ και δε μένει παρά να κάνουμε υπομονή μέχρι το τελικό αποτέλεσμα. Λέτε να το σηκώσει η Βέροια; Κυριακή κοντή γιορτή! Προς το παρόν απολαύστε την Αλεξάνδρα και την Ιωάννα στις φωτογραφίσεις που έκαναν στο πλαίσιο των προετοιμασιών.


Αλεξάνδρα Παπαγιάννη




Ιωάννα Μπέλλα




Οι καρτέλες της Αλεξάνδρας και της Ιωάννας για την ψηφοφορία του κοινού

4 σχόλια:

  1. Παπαγιάννη φυσική ομορφιά όπωσ αρμοζει σε μια σταρ Ελλας ,δηλαδη δεν εχει η Ελλαδα φυσικες όμορφες να βγουν οι πλαστικες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ το πετρέλαιο πάει για 1,20€ και....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να αρχισουμε να καλουμε στα τηλ. νουμερα απο τωρα;;;;;;;;
    μηπως δε προλαβουμε;;;;;

    σ΄ευχαριστουμε βεροιωτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ