Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Miha bodytec - Speed fit»: Δοκιμάστε δωρεάν το θαύμα της εκγύμνασης

Μέγιστο αποτέλεσμα με ελάχιστο κόπο - Κλείστε ραντεβού στο 2331065566
Μόνο 20 λεπτά την εβδομάδα. Τόσο αρκεί για να δείτε το σώμα σας να μεταμορφώνεται. Το «Miha bodytec - Speed fit», το απόλυτο σύστημα εκγύμνασης, επέστρεψε από τη μικρή καλοκαιρινή ανάπαυλα, μπαίνοντας
δυναμικά στις προπονήσεις της νέας σεζόν. Θέλετε να το δοκιμάσετε; Κλείστε ραντεβού στο τηλέφωνο 2331065566 και κάντε μια δοκιμαστική συνεδρία δωρεάν, στο πιστοποιημένο Miha Bodytec Studio της Βέροιας. 

Τι το κάνει ξεχωριστό; Μέγιστο αποτέλεσμα, με λιγότερο κόπο και ελάχιστο χρόνο, σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη γυμναστική, καθώς γυμνάζει 650 μυϊκές ομάδες ταυτόχρονα, χωρίς να τραυματίζονται και έτσι τα 20 λεπτά αντιστοιχούν σε 5-6 ώρες!
H επιτομή της διαλειμματικής προπόνησης!
✅ Μείωσε το αίσθημα της κόπωσης
✅ Μείωσε το περιττό σου βάρος
✅ Μείωσε τα αρθριτικά προβλήματα
📊 Βελτίωσε τους δείκτες αναπνευστικής και καρδιαγγειακής υγείας
📊Αύξησε την μυϊκή σου μάζα γρήγορα και αποδοτικά

Το «miha bodytec» αξίζει να το δοκιμάσετε. Πάρτε τηλέφωνο στο «Speed fit-Miha bodytec» Βέροιας (2331065566) και κλείστε ένα ραντεβού για να το δοκιμάσετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Το εξειδικευμένο προσωπικό του «Speed fit-Miha bodytec» Βέροιας θα σας ενημερώσει για τα πακέτα, τις προσφορές και για τις μοναδικές ιδιότητες του μηχανήματος.
Που βρίσκεται; Στην οδό Ανοίξεως 118 στη Βέροια, κοντά στην πλατεία Εληάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ