Quantcast

http://picasion.com/

Το «Λόγω τιμής» 20 χρόνια μετά είναι γεγονός - Δείτε το τρέιλερ του νέου κύκλου

Επιστρέφει στις οθόνες μας με 10 καινούρια επεισόδια
Αναρωτιέστε τι απέγιναν ο Ψηλός και η Ηρώ; Ο Τσίου; Η Αθηνά, ο Φαντάρος και η Μάνια; Το «Λόγω τιμής», που προβλήθηκε στο MEGA το 1996-1997 είχε σπάσει τα μηχανάκια της AGB, με όλη την Ελλάδα να παρακολουθεί
τη ζωή μιας παρέας φοιτητών και νέων από την Πάτρα. 20 χρόνια μετά, το «Λόγω τιμής» επιστρέφει με 10 καινούρια επεισόδια, άγνωστο όμως μέχρι τώρα σε ποιο κανάλι θα προβληθούν. 
Ωστόσο, το τρέιλερ της σειράς δημοσιεύθηκε στο κανάλι του «Λόγω τιμής» στο youtube, ξεκινώντας με τη χαρακτηριστική σκηνή του Ψηλού και του Τσίου στις καρέκλες μιας κλειστής ταβέρνας να υπόσχονται να παραμείνουν «φίλοι... λόγω τιμής». Εκεί εμφανίζονται τόσο οι ίδιοι όσο και η υπόλοιπη παρέα, όπως είναι σήμερα, 20 χρόνια μετά, εξάπτοντας την περιέργειά μας τι να έχουν απογίνει οι ήρωες.

Σύμφωνα με τη σεναριογράφο της σειράς, Μιρέλλα Παπαοικονόμου, «τους επτά φίλους και συμμαθητές από την Πάτρα ξαναβρίσκουμε 20 χρόνια μετά, στο σήμερα. Κάποιοι έχουν μια επιτυχημένη καριέρα, κάποιοι άλλοι έχουν πληγεί από την κρίση της εποχής, άλλοι έχουν δημιουργήσει οικογένεια και παιδιά κι άλλοι έχουν εγκαταλείψει την πρωτεύουσα».
Δείτε το τρέιλερ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ