Quantcast

http://picasion.com/

«Λίφτινγκ» στις σουίτες του ΑΡΗ by «λένος»!

«Έπαιξε μπάλα» στο Κλεάνθης Βικελίδης
Ένα μεγάλο project ανέλαβε η επιχείρηση πλακιδίων και ειδών υγιεινής «λένος». Στα πλαίσια των βελτιωτικών έργων που πραγματοποιήθηκαν στο Στάδιο «Κλεάνθης Βικελίδης», η Διοίκηση του ΑΡΗ επέλεξε να συνεργαστεί, μεταξύ άλλων
και με την εταιρεία «λένος» που εδρεύει στη Βέροια. Το συνεργείο της εταιρείας «λένος» επενέβη, τόσο στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους στις σουίτες του Σταδίου όσο και στην αίθουσα τύπου.
Από το πιο μικρό έργο, έως το πιο μεγάλο project, η επιχείρηση «λένος» βρίσκεται δίπλα σε κάθε ιδιώτη και επαγγελματία, με προτάσεις και ολοκληρωμένες λύσεις σε δάπεδο και μπάνιο. Με σχέδια που ανανεώνονται συνεχώς, από κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες του χώρου, αποκλειστικές αντιπροσωπείες και σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές, καθιστούν το κατάστημα «λένος» τον πιο πολύτιμο συνεργάτη σε κάθε ιδιώτη ή επαγγελματία, στη δημιουργία ή ανακαίνιση του χώρου του.

Δίπλα σας και με εξειδικευμένα συνεργεία, ενημερωμένα και καταρτισμένα για όλες τις σύγχρονες μεθόδους, υπεύθυνη και εγγυημένη εργασία, άμεσα και αποτελεσματικά, για την λειτουργία της επιχείρησής σας στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

Διεύθυνση: Πιερίων 137, Βέροια
(έναντι Κωτσόβολου) 
Τηλ. επικοινωνίας: 23310 65450 και 6970985138 
email: lenoschris@gmail.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ