Quantcast

http://picasion.com/

Η εταιρία KYKLOS ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΔΕΛΤΑ 360!

Η εταιρία KYKLOS είναι μία ελληνική εταιρία που εδρεύει εδώ στην πόλη μας, τη Βέροια και ασχολείται με την παραγωγή καινοτόμων, φυσικών καλλυντικών. Η καινοτομία τους αφορά στον εμπλουτισμό του ελαιολάδου με ενεργό οξυγόνο, μία πατέντα που διαφοροποιεί τα συγκεκριμένα προϊόντα από
όλα τα αντίστοιχα της αγοράς. Οι ιθύνοντες επέλεξαν τoν Εκπαιδευτικό Όμιλο ΔΕΛΤΑ 360, ως ένα από τα πιο καταξιωμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, προκειμένου οι σπουδαστές του Τομέα Μόδας & Ομορφιάς να γνωρίσουν τις αμέτρητες δυνατότητες του ενεργού οξυγόνου, το οποίο αποτελεί τη βάση της KYKLOS Gourmet Skin Collection. Να σημειωθεί πως η εταιρία KYKLOS θα έχει παρουσία και ενεργό δράση σε όλα τα παραρτήματα του ομίλου, δηλαδή σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα και Καλαμάτα.

Με αφορμή τη συνεργασία αυτή η Manager Director της εταιρίας, κυρία Έλενα Λένου δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι’ αυτή τη συνεργασία. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που τα προϊόντα μας χαίρουν τόσο μεγάλης εκτίμησης και αποδοχής. Χαιρόμαστε που θα συμβάλλουμε στην επαγγελματική σταδιοδρομία των νέων, ειδικά όταν αυτή εφαρμόζεται από τόσο καταξιωμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς που η KYKLOS αποτελεί έναν εκ των συνεργατών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.»

Εμείς με τη σειρά μας συγχαίρουμε την εταιρία KYKLOS και αναμένουμε τις επόμενες κινήσεις καθώς όπως φαίνεται έχει εισέλθει δυναμικά στον χώρο της αισθητικής και όχι μόνο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ