Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Ξεχειλίζει» η προσφορά των Βεροιωτών στα δοχεία ανακύκλωσης ρούχων και παπουτσιών

Αναγνώστης: Ξεχειλίζουν όμως και τα δοχεία...
Πριν από δυο μήνες περίπου, τοποθετήθηκαν σε διάφορα σημεία στη Βέροια δοχεία για μεταχειρισμένα ρούχα και παπούτσια, με σκοπό της συλλογή τους από υπηρεσία του δήμου, τη διαλογή τους και την επαναχρησιμοποίηση όσων από τα είδη κριθούν
κατάλληλα, πλυθούν και απολυμανθούν. Τελικός προορισμός τους, οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Βέροιας. Οι πολίτες ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία αυτή, αφήνοντας καθημερινά πολλά είδη, ειδικά στα δοχεία που τοποθετήθηκαν σε κεντρικά σημεία της Βέροιας, με αποτέλεσμα αυτοί να γεμίζουν γρήγορα, να ξεχειλίζουν και τα είδη να σκορπίζουν στο δρόμο. Την εικόνα αυτή παρατήρησε συμπολίτης μας, που προτείνει στο στο δήμο να μεριμνά πιο άμεσα για τη συλλογή των ειδών από τα δοχεία, επαινώντας παράλληλα την πρωτοβουλία αυτή, λέγοντας:


«Πραγματικά αξιέπαινη η πρωτοβουλία του Δήμου να τοποθετήσει κάδους ανακύκλωσης ρούχων στην πόλη μας αλλά... Πάντα υπάρχει ένα αλλά. Εδώ και πολύ καιρό. Οι κάδοι και κυρίως αυτοί που είναι τοποθετημένοι σε κεντρικά σημεία της Βέροιας, όπως στην Πλατεία Δημαρχείου, στην Πλατεία Κόρακα, στον Άγιο Αντώνιο και στους Λαδόμυλους είναι γεμάτοι, τα ρούχα ξεχειλίζουν και είναι σκορπισμένα τριγύρω. Καλή η προσπάθεια αλλά η Δημοτική Αρχή θα πρέπει να φροντίσει να αδειάζονται συχνότερα η και να αυξήσει τον αριθμό τους εφόσον υπάρχει ανάγκη. Γιατί όπως φαίνεται στην πράξη, η ανταπόκριση των πολιτών του Δήμου μας είναι μεγάλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ