Quantcast

http://picasion.com/

Κάθε χρόνο και λιγότεροι...

Τι και αν η χθεσινή ημέρα έχει μείνει στην ιστορία ως μια από τις σημαντικότερες του Ελληνικού Έθνους, καθώς τιμούμε την 96η επέτειο των θυμάτων από την Μικρασιατική καταστροφή, εντούτοις στην Πλατεία Ωρολογίου ο κόσμος που έδωσε το παρών ήταν ελάχιστος. Στην επιμνημόσυνη
δέηση και στην κατάθεση στεφάνων προς τιμήν των νεκρών Ελλήνων παρευρέθηκαν μια πολύ μικρή μερίδα πολιτών, με την συντριπτική πλειοψηφία απ' αυτούς, να ανήκουν στην τρίτη ηλικία, ενώ και από την πολιτική εξουσία του τόπου οι εκπρόσωποι ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα.

Είναι γεγονός πως κάθε χρόνο, ολοένα και λιγότεροι παρευρίσκονται σε τέτοιες εκδηλώσεις. Είναι πραγματικά κρίμα, να βλέπει κανείς αυτήν την εικόνα! 

Μεταξύ άλλων διακρίναμε τον δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, την Βουλευτή Φρόσω Καρασαρλίδου, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Πέτρο Τσαπαρόπουλο, τον αντιδήμαρχο Βέροιας Στέλιο Ασλάνογλου, καθώς και τους περιφερειακούς συμβούλους Νίκη Καρατζιούλα και Θεόφιλο Τεληγιαννίδη.

2 σχόλια:

  1. Μετὰ τὴν προδοσίαν ἒν Πρέσπαις, καὶ μόνον ποὺ παρίσταται βουλευτὴς κυβερνητικοῦ κόμματος, πᾶσας ἐκδήλωσις Ἐθνικῆς Μνήμης ἀμαυροῦται._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι,αλλα βλέπουν στην τηλεόραση ότι τουρκική σαβούρα τους ταΐζουν.
    Μην αγχώνεστε,σε λίγο καιρό,πάλι τουρκικά θα μιλάνε στην Ελλάδα,
    Για πάντα,αυτή την φορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ