Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μάγκες! Η ηρωική πεντάδα του Εθνικού που έπαιξε στη Βέροια

Το πρωί της Τετάρτης γνωρίστηκαν και πήραν τα δελτία τους, το απόγευμα έπαιξαν στη Βέροια και ηττήθηκαν από τον Φίλιππο για το Κύπελλο Ελλάδας. Αυτοί είναι οι πέντε παίκτες του Εθνικού Πειραιά. Πραγματικά στις... καθυστερήσεις κατάφερε να φτιάξει ο Εθνικός μια πεντάδα για να ταξιδέψει
στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και να παίξει με τον Φίλιππο Βέροιας για τη δεύτερη αγωνιστική της Α' Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με προπονητή τον Θοδωρή Παλαιοχωρίτη και παίκτες (τα δελτία των οποίων εκδόθηκαν το πρωί της Τετάρτης 19/9) τους Ασημακόπουλο, Κωτσόπουλο, Καζάκη, Τζίμη, Αρχιμαδράτο, ο Εθνικός απέφυγε την τιμωρία και πλέον οι παράγοντές του κάνουν αγώνα δρόμου για να δημιουργήσουν ένα roster που θα μπορεί να σταθεί στην Α2. Τους αξίζουν πολλά θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνουν. Για την ιστορία, ο Φίλιππος νίκησε εύκολα τον Εθνικό με 70-58.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ