Φιλική νίκη του Φιλίππου επί του Ζαφειράκη

Τρεις μόλις μέρες πριν την έναρξη της 1ης αγωνιστικής της Handball Premier, ο Φίλιππος Βέροιας έδωσε φιλικό αγώνα με την ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας στο Φιλίππειο κλειστό γυμναστήριο. Το παιχνίδι κύλησε σε ομαλό ρυθμό και από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, η γηπεδούχος
ομάδα προηγήθηκε στο σκορ. Οι προπονητές των ομάδων, χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους. Για την ιστορία, το ημίχρονο έληξε 16-11 και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε σε 33-21.

Υπενθυμίζουμε πως ο Φίλιππος Βέροιας παίζει το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 στο Φιλίππειο στα πλαίσια της Handball Premier με αντίπαλο την ΧΑΝΘ.

Φίλιππος Βέροιας (Γιούπης, Πρωτογέρης): Τσούλος,, Καλλιαρίδης, Στεργιόπουλος, Αποστολίδης, Ταραμονλής, Τζίμπουλας, Τριανταφυλλίδης Δ., Τριανταφυλλίδης Τ., Τσαμουρίδης, Φιλόσογλου, Χαραλαμπίδης, Παπαδόπουλος Α., Γραμματικόπουλος.

Ζαφειράκης (Παπουτσής): Γαλίτης, Καραμπέλκος, Μάντσιος, Κυριακίδης, Πρόιος, Χαραυγής, Σιούλης, Μπακαλιός, Μπουτκάρης, Ρόσιος, Βλάχος, Διδασκάλου, Τζουβάρας, Ρόντζιος, Μίτσικας, Μπουμπουλέντρας, Δεληχρήστος, Πινακούδης, Σιαμίδης, Χατζηγεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ