Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δυσλεξία και μαθησιακές δυσκολίες; Όχι πια εμπόδιο στην εκμάθηση Αγγλικών στο «MITSIOU»

Ξένες γλώσσες για όλους με τη μέθοδο ESF - Σε αποκλειστικότητα στη Βέροια!
Ποιος είπε ότι οι μαθησιακές δυσκολίες είναι λόγος για να μη μάθεις Αγγλικά; Η μαγεία της γνώσης μιας ξένης γλώσσας πρέπει να είναι προνόμιο όλων. Αυτή είναι η φιλοσοφία του Σύγχρονου Κέντρου Ξένων Γλωσσών «MITSIOU», που από την πρώτη χρονιά λειτουργίας του εφαρμόζει με επιτυχία το πρόγραμμα ESF (ENGLISH SOUNDS FUN), την πρώτη άρτια δομημένη και ολοκληρωμένη μέθοδο διδασκαλίας Αγγλικών, σχεδιασμένη ειδικά για μαθητές με δυσλεξία και άλλες μαθησιακές δυσκολίες. 
Το πρόγραμμα English Sounds Fun είναι ένα αποτελεσματικό και ολιστικό πρόγραμμα, το οποίο είναι πάνω από όλα διασκεδαστικό και παρακινεί το μαθητή με δυσλεξία και άλλες μαθησιακές δυσκολίες να το παρακολουθήσει. Το πρόγραμμα εφαρμόζεται σε αποκλειστικότητα για την πόλη της Βέροιας στο Σύγχρονο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «MITSIOU», το οποίο και διδάσκει ειδικά εκπαιδευμένο πάνω σε αυτό προσωπικό με μορφή ιδιαίτερων μαθημάτων ή μίνι γκρουπ.

Οι εγγραφές συνεχίζονται!


Κέντρο Ξένων Γλωσσών MITSIOU
Κονίτσης 18, Βέροια
☎Τηλέφωνα επικοινωνίας
2331029384 και 6988074096

Βρείτε μας στο facebook ΕΔΩ
Επισκεφθείτε και το blog μας ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ