Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έμειναν στο 1-1 Άρης Παλαιοχωρίου και Βέροια

Με κορυφαίο τον Σκαθαρούδη
Στην φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στην Χαλκιδική, Άρης Παλαιοχωρίου και Βέροια έμειναν ισόπαλοι στο 1-1. Οι Βεροιώτες κατά διαστήματα έπαιξαν ποιοτικό ποδόσφαιρο και άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον. Οι δύο ομάδες

συμμετέχουν μαζί στον ίδιο όμιλο της Γ' Εθνικής και αναμένεται να αποτελέσουν τα φαβορί για την άνοδο. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η «Βασίλισσα του Βορρά» έμεινε πίσω στο σκορ στο 36 λεπτό της συνάντησης από ωραίο πλασέ του Ιγνατιάδη.

Ωστόσο στην επανάληψη, οι παίκτες του Νίκου Παπανώτα ισορρόπησαν το παιχνίδι και με την είσοδο του Σκαθαρούδη κατάφεραν να κερδίσουν πέναλτι στο 48 λεπτό. Την εκτέλεση ανέλαβε ο έμπειρος επιθετικός, ο οποίος ευστόχησε από τα 11 βήματα και έγραψε το τελικό 1-1.

Βέροια (Παπανώτας):
Μπλατσιώτης, Ζούρκος, Μούχαλης, Τσουλχάι, Μαραγκός, Μπακάλης, Μπλέτσας, Βεργώνης, Ζιγκερίδης, Κυριακίδης, Ιωάννου.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Μισαηλίδης, Τρούπκος, Παπουτσίδης, Σοφιανίδης, Σκαθαρούδης, Μουρατίδης, Μυλωνάς, Τσιότρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ