Quantcast

http://picasion.com/

Έκοψε τα μαλλιά της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Μήνας αλλαγών και ανανέωσης φαίνεται να είναι ο Σεπτέμβριος για τις αγαπημένες μας celebrities, καθώς η μία μετά την άλλη αλλάζουν το hairlook τους. Ανάμεσα σε αυτές και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία μετά την ολοκλήρωση των καλοκαιρινών διακοπών της με τον Βεροιώτη πλαστικό
χειρούργο Αριστομένη Γιαννόπουλο, έδωσε έναν αέρα ανανέωσης στα μαλλιά της. Η ξανθιά καλλονή επισκέφθηκε το αγαπημένο της κομμωτήριο και αφέθηκε στα χέρια των ειδικών, οι οποίοι της έκαναν ένα αυστηρό μακρύ καρέ, το οποίο ομολογουμένως της πάει πολύ.

Η ίδια, μάλιστα, παρουσίασε στους διαδικτυακούς της φίλους την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της, δημοσιεύοντας ένα βίντεο μαζί τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Επειδή μετά την σκουρόχρωμη ρίζα άργησα να κάνω κάποια επόμενη αλλαγή... Να 'μαστε!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που το συνόδευε. Τα likes και τα σχόλια, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν... βροχή.

2 σχόλια:

  1. Μπραβο ρε παιδια!!!ολη μερα κ ολη νυχτα αυτο σκεφτομουν.αν εκοψε τα μαλλια της η παναγιωταρου....τωρα θα κοιμηθω ησυχος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ