Η Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας υποδέχθηκε τον ποδηλάτη Βασίλη Καρυοφιλλίδη

Η Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας είχε την χαρά και την τιμή να υποδεχτεί την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018, τον ποδηλάτη Βασίλη Καρυοφιλλίδη, ο οποίος ξεκίνησε ένα μεγάλο στοίχημα ποδηλατώντας από την Αθήνα προς τον ιστορικό Πόντο, αφού προσκύνησε την Παναγία Σουμελά στις 15
Αυγούστου ξεκίνησε το δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα. Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος αναφέρει τα εξής: «Ένας από τους σταθμούς του τα γραφεία της λέσχης μας, ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Μωυσιάδης χάρισε προς ευλογία στον ποδηλάτη μια εικόνα της Ζωοδόχου Πηγής, ενώ τα μικρότερα μέλη του χάρισαν ένα καπέλο και ένα μπλουζάκι με το λογότυπο του συλλόγου.

Δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν από την υποδοχή, τα ποντιακά εδέσματα και ο ήχος της λύρας. Με τη σειρά του ο ποδηλάτης Βασίλης Καρυοφιλλίδης έφερε ένα ξεχωριστό δώρο... «της Παναΐας τα δάκρεα» που μάζεψε από τις Ποντικές Άλπεις!!! Συνοδεία αυτοκινήτων συνόδεψαν τον ποδηλάτη, αφήνοντας τον να πάρει τον ανηφορικό δρόμο για την Νάουσα. Του ευχόμαστε να έχει την Ευλογία της Παναγίας Σουμελά και να είναι πάντοτε καλόταξιδεμένος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ