Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δύο νεκροί σε τροχαία στην Κεντρική Μακεδονία

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησαν το μεσημέρι της Τρίτης δύο άτομα σε διαφορετικά τροχαία στην Κεντρική Μακεδονία. Λίγο μετά τις 14.00 τη ζωή του έχασε ένας 40χρονος στα Γιαννιτσά Πέλλας, όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Ε.
αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος. Αρχικά ο 40χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου και υπέκυψε στα τραύματα του μετά από λίγη ώρα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας.

Λίγο αργότερα, σε αγροτική περιοχή του Γρίβα Κιλκίς, τετράτροχη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 75χρονος, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη σε παρακείμενη χαράδρα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γουμένισσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ