Quantcast

http://picasion.com/

Νέο «Cantina Go» στον Περιφερειακό - Σούβλες, τσίπουρα, σάντουιτς, για να τα πάρεις ή να καθίσεις!

- Σάντουιτς από 2€
- Σάντουιτς σούβλες από 2,5€
- Σούβλες μερίδα με 6€
Η πρώτη drive-through καντίνα στη Βέροια «πάρκαρε» στον Περιφερειακό, άνοιξε παράθυρα και ψήνει καθημερινά τα πάντα από κρεατικά της ώρας ενώ σουβλίζει καθημερινά κεμπάπ και κοκορέτσια! Για περαστικούς οδηγούς που θέλουν να πάρουν την παραγγελία τους χωρίς καν να βγουν από το αυτοκίνητο αλλά και για όσους θέλουν να το παρκάρουν άνετα και να καθίσουν. Γι' αυτούς έβγαλε και τραπεζάκια! 
Το «Cantina Go» πέρα από τα ψητά της ώρας, τα burger, τα σάντουιτς και όλα τα καλούδια, έβαλε και σούβλες! Και σε μερίδα και σε σάντουιτς! Ε, αυτό πρέπει να το δοκιμάσουμε!

Έφαγες και τώρα θέλεις το καφεδάκι σου ή η παραγγελία για την παρέα ή τη δουλειά έχει και καφέ και φαγητό; Με το «Coffee Go - Cantina Go» οι αποστάσεις μηδενίζονται και δε χρειάζεται να σταματάς σε διαφορετικά σημεία, μπες - βγες από το αυτοκίνητο... Σταματάς στο παράθυρο του «Coffee Go», δίνεις παραγγελία καφέ και κάθε είδους ροφήματα, παραλαμβάνεις, συνεχίζεις λίγα μέτρα, σταματάς στο παράθυρο «Cantina Go», δίνεις παραγγελία, παραλαμβάνεις, έφυγες! 
Μπορείτε ακόμα αν θέλετε, να τηλεφωνήσετε στο 2331062623 ή 6983224701, να δώσετε την παραγγελία σας και να περάσετε να την παραλάβετε.
Το «Coffee Go - Cantina Go» θα το βρείτε στη Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης
Και στο facebook ΕΔΩ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ