Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτοί είναι οι 2 χειριστές του ελικοπτέρου που έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Αλεξάνδρεια

Ιδιαίτερα έμπειροι ήταν οι δυο χειριστές του εκπαιδευτικού ελικοπτέρου NH-300C, το οποίο μετά τις 9 το πρωί έκανε αναγκαστική προσγείωση λόγω απώλειας ισχύος του κινητήρα. Ο εκπαιδευτής, Ταγματάρχης της Αεροπορίας Στρατού, είχε περισσότερες από 470 ώρες πτήσης στον συγκεκριμένο τύπο
ελικοπτέρου, ενώ εκτελεί και καθήκοντα δοκιμαστή των ιπτάμενων μέσων της ΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες του OnAlert, υπηρετεί σε τάγμα ελικοπτέρων Chinook της Αεροπορίας Στρατού. Από την άλλη ο εκπαιδευόμενος, Λοχαγός της Αεροπορίας Στρατού, υπηρετεί σε τάγμα ελικοπτέρων UH-1H της Αεροπορίας Στρατού.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης από την βαριά προσγείωση το εκπαιδευτικό ελικόπτερο έχει υποστεί ζημιές στο ουραίο τμήμα του. Φως στα αίτια της αναγκαστικής προσγείωσης αναμένεται να ρίξει η ΕΔΕ που έχει διαταχθεί από το ΓΕΣ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ